Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Mr. Stay Puft πρωταγωνιστεί στο πρώτο video του Ghostbusters: Afterlife

Η Sony Pictures, έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο video του Ghostbusters: Afterlife. Σε αυτό βλέπουμε τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Paul Rudd, Mr. Grooberson να συναντάει πολλούς Mr. Stay Pufts.

O Mr. Stay Puft Marshmallow Man, είναι μια μασκότ, όπου εμφανίστηκε πρώτη φορά, στο αρχικό Ghostbusters, αλλά έκανε και μια εμφάνιση cameo, στο Ghostbusters: Answer the Call, ως ένα μπαλόνι. Το Ghostbusters: Afterlife, επικεντρώνεται στην οικογένεια, της Callie, όπου μεγαλώνει μόνη τα δύο παιδιά της, Trevor και Phoebe. Η οικογένεια, μετακομίζει στην Oklahoma, όπου ανακαλύπτουν, πως στην γειτονια τους συμβαίνουν ανεξήγητα φαινόμενα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν, Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard και Mckenna Grace, μαζί με τους Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver και Annie Potts.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*