Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Neil Patrick Harris προστίθεται στο cast του Matrix 4

*
Έπειτα από την είδηση της προσθήκης του Yahya Abdul-Mateen II - ο οποίος υποδύθηκε τον Black Manta στην ταινία “Aquaman” της DC – στο cast του The Matrix 4, σειρά φαίνεται να έχει ο Neil Patrick Harris. Σύμφωνα με αναφορές, ο ηθοποιός της κωμικής σειράς “How I Met Your Mother” θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Keanu Reeves και την Carrie-Ann Moss στο sequel της πασίγνωστης τριλογίας επιστημονικής φαντασίας. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει ο Patrick Harris στην ταινία, γνωρίζουμε με σιγουριά πως ο Keanu Reeves επιστρέφει ως Neo και η Carrie-Ann Moss ως Trinity.

Στο πηδάλιο της σκηνοθεσίας του The Matrix 4 βρίσκεται για ακόμη μία φορά η Lana Wachowski, η οποία ήταν υπεύθυνη και για τις τρεις προηγούμενες ταινίες της σειράς. Η ύπαρξη του sequel επιβεβαιώθηκε τον Αύγουστο του 2019, δίχως να έχουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, καθώς προβλέπεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2020. Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου The Matrix.


Όντας μία από τις πιο επικερδείς τριλογίες της δεκαετίας, αποφέροντας περίπου 1.6 δις δολάρια συνολικά, οι θεατές περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν τι επιφυλάσσει το μέλλον για την πορεία του blockbuster και κατά πόσο η πλοκή της επερχόμενης παραγωγής θα ταιριάξει αρμονικά με εκείνη των προκατόχων της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*