Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Nick Offerman παίρνει τη θέση του Con O’Neill στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us

*
Ο Nick Offerman του Parks and Recreation θα πάρει τη θέση του Con O’Neill για τον ρόλο του Bill στην τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO. Η αντικατάσταση του O’Neill έρχεται ύστερα από προβλήματα που δημιούργησε το υπερβολικά γεμάτο πρόγραμμα του ηθοποιού στη συμμετοχή του στη σειρά. Έτσι ο Offerman θα είναι αυτός που θα εμφανιστεί στο πλευρό του Murray Bartlett, ο οποίος θα υποδύεται τον Frank. Στην ιστορία του παιχνιδιού ο Frank έχει εγκαταλείψει την πόλη όταν ο Bill συναντά τον Joel και την Ellie. Σύμφωνα όμως με αναφορές η ιστορία της σειράς του HBO θα μας τους παρουσιάσει ενωμένους ως επιζήσαντες που μένουν σε μια δική τους απομονωμένη πόλη.

Το καστ του The Last of Us περιλαμβάνει επίσης τους Pedro Pascal (The Mandalorian) ως Joel, Bella Ramsey (Game of Thrones) ως Ellie, Jeffrey Pierce (που υποδύθηκε τον αδελφό του Joel στα παιχνίδια The Last of Us) ως Perry, Gabriel Luna ως Tommy, Nico Parcer ως Sarah (η κόρη του Joel) και Merle Dandridge ως Marlene – αρχηγό της ομάδας των Fireflies (όπως και στα παιχνίδια).

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων του The Last of Us θα απαρτίζεται από 10 επεισόδια. Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*