Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Samuel L. Jackson θα επιστρέψει ως Nick Fury σε σειρά του Disney Plus

*
Αναφορές θέλουν την επιστροφή του Samuel L. Jackson στον ρόλο του Nick Fury, αυτήν τη φορά ως πρωταγωνιστής για μια νέα σειρά του Disney Plus. Ο Jackson ενσαρκώνει το ρόλο του Nick Fury σε ταινίες του Marvel Cinematic Universe από το 2008, όταν και εμφανίστηκε στην ταινία Iron Man. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες αυτήν τη στιγμή καθώς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Variety και Deadline, το project βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια. Λέγεται επίσης πως σεναριογράφος θα είναι ο Kyle Bradstreet (Mr. Robot).

Το νέο show του Nick Fury έρχεται να προστεθεί σε μια όλο και μεγαλύτερη λίστα με spinoffs της Marvel Studios, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το WandaVision που θα κάνει πρεμιέρα πριν από το τέλος του 2020, το The Falcon and the Winter Soldier που θα έρθει το 2021 και το animated What If...? που επίσης θα κάνει πρεμιέρα το 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*