Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Seth Rogen ετοιμάζει μια νέα ταινία Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles)

*
Ο δημοφιλής Seth Rogen αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια νέα ταινία Χελωνονιντζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο Rogen θα συνεργαστεί για το reboot με το Nickelodeon και την Paramount και η πρεμιέρα του έχει προγραμματιστεί για τις 11 Αυγούστου του 2023. Ο Brendan O’Brien που έγραψε το σενάριο του Neighbors και του sequel του θα αναλάβει τον ίδιο ρόλο και στην ταινία, ενώ τη σκηνοθεσία της θα αναλάβει ο Jeff Rowe (The Mitchells vs. The Machines, Netflix). Τελευταία φορά που είδαμε ταινία Χελωνονιντζάκια ήταν από τον Michael Bay και μάλιστα οι κινηματογραφικές μεταφορές έχουν αποφέρει σχεδόν 1 δισ. δολάρια στο box office όλα αυτά τα χρόνια. Εννοείται πως οτιδήποτε νεότερο προκύψει για το θέμα, θα σας ενημερώσουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*