Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Shawn Mendes σε χρέη παραγωγού της τηλεοπτικής σειράς Life is Strange

*
Ο γνωστός τραγουδιστής-συνθέτης Shawn Mendes θα είναι ο νέος εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Life is Strange σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Ακόμη, θα επιβλέπει την σύνθεση της μουσικής για τη σειρά. Μαζί με τον Shawn Mendes, στην παραγωγή του show εισέρχεται και η Anonymous Content, γνωστή για την δουλεία της στα Mr Robot και True Detective. Οι υπόλοιπες εταιρίες, Legendary Television και dj2 Entertainment, δουλεύουν παράλληλα στο Tomb Raider anime series του Netflix.

Όσον αφορά το Life is Strange, η επόμενη προσθήκη στο franchise με όνομα Life is Strange: True Colors αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, PC και Google Stadia. Μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*