Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Steven Spielberg δεν θα σκηνοθετήσει το Indiana Jones 5

*
Ο Steven Spielberg, ο αγαπημένος σκηνοθέτης πίσω από την σειρά ταινιών Indiana Jones, θα δώσει την σκυτάλη για την πέμπτη ταινία σε έναν νέο σκηνοθέτη, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Variety. Όπως αναφέρει το site η εταιρεία παραγωγής βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τον James Mangold (Logan, Ford v Ferrari, The Wolverine) προκειμένου να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας.

Το Indiana Jones 5 ανακοινώθηκε επίσημα τον Μάρτιο του 2016, με εκτιμώμενη πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου 2019, ωστόσο η ταινία υπέστη αρκετές καθυστερήσεις με την μέχρι τώρα γνωστή ημερομηνία να είναι στις 9 Ιουλίου 2021. Αν και γνωρίζουμε πως το σενάριο το έχει αναλάβει ο Jonathan Kasdan, δεν υπάρχει ακόμα κάποια πληροφορία εάν θα εμπλακεί η Disney και η LucasFilm ή εάν ο Mangold προχωρήσει με δικό του σενάριο, κάτι που ίσως επηρεάσει την ταινία με μια επιπλέον καθυστέρηση. Το σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε για ακόμη μια φορά τον Harrison Ford ως Indy.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*