Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Taika Waititi θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Star Wars

*
Όλο και περισσότερες εκπλήξεις έρχονται με τον εορτασμό της Star Wars Day. Όπως ανακοίνωσαν η Disney και η LucasFilm ο Taika Waititi, ο οποίος σκηνοθέτησε το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Mandalorian, θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Star Wars.

Δεν γνωρίζουμε πάρα πολλές πληροφορίες για το project του Waititi, παρά μόνο ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και όχι στο Disney+. Πέρα από σκηνοθέτης της ταινίας, θα είναι και ένας από τους σεναριογράφους μαζί με την Krysty Wilson-Ciarns (1917 και Last Night in Soho). Επιπλέον, ο Waititi είναι στο post-production του Next Goal Wins και ετοιμάζεται για το pre-production του Thor: Love and Power. Τέλος, θα σκηνοθετήσει και δύο Roald Dahl project στο Netflix και στο προγραμμά του επίσης είναι και η σειρά Time Bandits.


Μέχρι στιγμής, η Disney έχει ορίσει 3 ημερομηνίες για την κυκλοφορία ταινιών Star Wars: Τον Δεκέμβριο του 2022, 2024 και 2026, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί τι θα είναι αυτά τα project. Για τώρα, η τριλογία του Rian Johnson είναι ακόμα στα πλάνα αν και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση. Επιπλέον, η τριλογία από τους σκηνοθέτες του Game of Thrones David Benioff και D.B Weiss ακυρώθηκε. Τέλος, ο Kevin Feige ακούγεται πως δουλεύει σαν παραγωγός σε μια επερχόμενη ταινία Star Wars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*