Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Zack Snyder αναλύει το trailer του Army of the Dead (video)

Στο νέο video που δημοσίευσε το Netflix, ο Zack Snyder αναλύει το νεότερο trailer του Army of the Dead. Ο σκηνοθέτης εξηγεί τη δημιουργία του ζόμπι – τίγρη Valentine, το πώς μεταφέρθηκε στην οθόνη ένα πλημμυρισμένο από ζωντανούς νεκρούς Las Vegas και την ενδιαφέρουσα συνεισφορά του Dave Bautista τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Στο Army of the Dead εμφανίζονται οι Bautista, Ella Purnell, Tig Notaro, Omari Hadwick, Ana de la Reguera και Matthias Schweighöfer. Ο τελευταίος θα εμφανιστεί, αλλά και θα σκηνοθετήσει το prequel της ταινίας με το όνομα Army of Thieves, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και μια prequel animated σειρά ονόματι Army of the Dead: Lost Vegas.


Το Army of the Dead θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Μαΐου, όμως στις 13 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί ένα livestream με τα πρώτα 15 λεπτά της ταινίας, αλλά και με περισσότερες πληροφορίες για αυτή. Επιπλέον, στις 14 Μαΐου θα εμφανιστεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε κινηματογράφους στις Η.Π.Α.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*