Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ε.Τ. επιστρέφει σε 4K με την Ε.Τ. The Extra-Terrestrial 35th Anniversary Limited Edition

*
H Universal Studios Home Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της Ε.Τ. The Extra-Terrestrial 35th Anniversary Limited Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί στις 25 Σεπτεμβρίου σε 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray και Digital HD, ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση της σε DVD. Επί του παρόντος δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν οι προ-παραγγελίες ή η τιμή του συγκεκριμένου πακέτου, όμως γνωρίζουμε το τι αυτό θα περιλαμβάνει. Πιο συγκεκριμένα, στη συσκευασία εντός του premium πακέτου θα υπάρχει το remaster του soundtrack, συλλεκτικό booklet (με behind the scenes και σπάνιο φωτογραφικό υλικό), καθώς και πληθώρα άλλου περιεχομένου από κομμένες σκηνές, trailer και πολλά ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*