Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο διάσημος σκηνοθέτης Taika Waititi ίσως αναλάβει μελλοντική ταινία Star Wars

*
Με την πιο πρόσφατη ταινία του, Jojo Rabbit να βρίσκεται μέσα στους υποψήφιους για τα φετινά χρυσά αγαλματίδια, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Taika Waititi βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Disney και Lucasfilm, σχετικά με την πιθανή συμβολή του σε μία μελλοντική ταινία Star Wars.

Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις μεταξύ τους είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αν και ο δημιουργός του επιτυχημένου Thor: Ragnarok έκανε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο στο σύμπαν του Star Wars, αφού σκηνοθέτησε το καταληκτικό επεισόδιο της σειράς The Mandalorian, το οποίο επεισόδιο, μάλιστα, έλαβε και πολύ ικανοποιητικές κριτικές.


Προς στιγμήν, το μόνο σίγουρο είναι πως οι επόμενες ταινίες Star Wars δεν πρόκειται να είναι κοντά μας σύντομα. Αυτό ευνοεί τον σκηνοθέτη με καταγωγή από την Νέα Ζηλανδία, καθώς η ατζέντα του είναι κάθε άλλο παρά άδεια. Αυτόν τον καιρό, ο Taika Waititi δουλεύει πάνω στο πολυαναμενόμενο Thor: Love and Thunder, το οποίο θα ανήκει στο επόμενο τμήμα του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, ενώ σκηνοθετεί και την μεταφορά του κλασικού anime Akira σε ένα live-adaptation στη μεγάλη οθόνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*