Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο ηθοποιός Dave Bautista ενδιαφέρεται περισσότερο για ταινία Gears of War παρά για Fast & Furious (video)

Ο Dave Bautista δήλωσε σε συνέντευξή του πως δεν ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για μια συμμετοχή του στο Fast & Furious, αλλά περισσότερο για να δει τον εαυτό του ως Marcus Fenix σε μια ταινία Gears of War. Ο ηθοποιός σημείωσε στο Collider πως έκατσε με τους ανθρώπους της Warner Bros. και μίλησαν για το μέλλον του και τις συμμετοχές σε projects που θα ακολουθήσουν και όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο γνωστό franchise με αυτά αυτοκίνητα, δήλωσε πως «δεν με ενδιαφέρει, ας μιλήσουμε για τον Marcus Fenix». Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως δεν θέλησε να προσβάλλει κανέναν με αυτήν του τη δήλωση και πως δεν είναι κακό να αναζητάς πάντα αυτό που θεωρείς το καλύτερο για σένα. Δείτε τη συνέντευξή του στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*