Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης Michael Mann ανακοίνωσε μυθιστόρημα prequel και sequel της ταινίας Heat του 1995 (trailer)

*
Ο σκηνοθέτης Michael Mann αποκάλυψε το μυθιστόρημα Heat 2, το οποίο θα λειτουργεί ως prequel και sequel της ταινίας Heat του 1995 με τους Al Pacino, Robert De Niro και Val Kilmer. Το βιβλίο γράφτηκε από τον Michael Mann μαζί με τη Meg Gardiner, θα περιέχει ιστορίες που εξελίσσονται το 1989 και το 2002 (γι’ αυτό και η τοποθέτησή του ως prequel και sequel ταυτόχρονα) και θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2022.

Στο Heat του 1995 ο Neil McCauley (ο χαρακτήρας του De Niro) προσπαθεί να ελέγξει τις αδιανόητες πράξεις ενός μέλους της ομάδας του ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει μια τελευταία ληστεία προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Την ίδια ώρα ο Lieutenant Hanna (Al Pacino) αναζητά τον McCauley ενώ πρέπει να αντιμετωπίσει και το χάος της προσωπικής του ζωής, όπως για παράδειγμα τη γυναίκα του (Diane Venora) που τον απατά και την ψυχική υγεία της κόρης του (Natalie Portman).

Διαβάστε ακόμη: To Disney+ στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2022!

Αν και το Heat 2 κυκλοφορεί ως μυθιστόρημα ο Mann δηλώνει ανοιχτός σε μια live-action μεταφορά του στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση με μια σειρά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*