Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Alicia Keys και Will Smith πρωταγωνιστές σε νέες original σειρές του YouTube

*
Ο Will Smith και η Alicia Keys θα είναι οι πρωταγωνιστές δύο νέων original σειρών που έρχονται στο YouTube. Ο δημοφιλής ηθοποιός και performer θα πρωταγωνιστεί σε ένα ριάλιτι 6 επεισοδίων σχετικά με το fitness και θα δείξει πως μετατρέπεται το σώμα του για να γίνει ακόμη καλύτερο. Η τραγουδίστρια Alicia Keys θα πρωταγωνιστεί σε μια σειρά 4 επεισοδίων που θα καλύψει το τι γίνεται στο παρασκήνιο της προετοιμασίας για το νέο της album. Στις νέες παραγωγές του YouTube περιλαμβάνονται ακόμη η τρίτη σεζόν του Liza on Demand, αλλά και ένα ειδικό επεισόδιο με την ονομασία Barbershop Medicine που θα καλύπτει τα όσα έγιναν στο #YouTubeBlack Voices Fund που ανακοινώθηκε πέρσι. Η σειρά με τον Will Smith θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώ αυτή με την Alicia Keys το καλοκαίρι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*