Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι David Benioff και D.B. Weiss του Game of Thrones αναλαμβάνουν το The Three-Body Problem trilogy για το Netflix

*
Το Netflix ανακοίνωσε πως οι David Benioff και D.B. Weiss, showrunners του Game of Thrones, εργάζονται πάνω στη μεταφορά του sci-fi The Three-Body Problem trilogy στην πλατφόρμα. «Η τριλογία του Liu Cixin είναι η πιο φιλόδοξη sci-fi σειρά που έχουμε διαβάσει και μπορεί να ταξιδέψει τον οποιονδήποτε. Περιμένουμε πως και πως να φέρουμε το project στους θεατές», σημείωσαν τα δύο στελέχη. Τα σχετικά novels κυκλοφόρησαν το 2008 στην Κίνα και μετά μεταφράστηκαν σε άλλες γλώσσες, όπως τα Αγγλικά. Το deal για το Netflix ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα συμμετέχουν ακόμη και οι Rian Johnson (σκηνοθέτης) και Ram Bergman (παραγωγός) των Star Wars: The Last Jedi και Knives Out. Το σενάριο θα αναλάβει ο Alexander Woo του True Blood. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία στο πρόγραμμα, αλλά αντιλαμβανόμαστε όλοι το πόσο πολύ θα περιμένει το κοινό την οποιαδήποτε πληροφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*