Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι David Benioff και Dan Weiss του Game of Thrones εγκαταλείπουν τη νέα τριλογία Star Wars για χάρη του Netflix

*
Οι David Benioff και Dan Weiss του Game of Thrones ανακοίνωσαν πως εγκαταλείπουν το project δημιουργίας της νέας τριλογίας ταινιών Star Wars για χάρη του Netflix. Συγκεκριμένα, το δίδυμο μίλησε στο Deadline και σημείωσε πως ο χρόνος δεν επαρκεί και για τα δύο αυτά διαφορετικά μεγάλα projects και έτσι έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα στη Disney και το Netflix. Πρόσφατα υπέγραψαν συμφωνία 200 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία αποκλειστικού περιεχομένου στο Netflix και όπως φαίνεται αυτό το deal υπερίσχυσε του άλλου.

Η πρώτη από τις ταινίες Star Wars που θα δημιουργούσαν είχε προγραμματιστεί να βγει στους κινηματογράφους το 2022 και μένει να δούμε αν το project θα συνεχιστεί ή η Disney θα εστιάσει στις υπόλοιπες παραγωγές Star Wars που έχει στα σκαριά και είναι ήδη αρκετές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Eνταξει οι τυποι ειναι ο ορισμος του τυχοδιωκτη...κατακρεουργησαν την τελευταια σεζον(αλλα και γενικοτερα τις δυο τελευταιες)του game of thrones για χαρη της τριλογιας του star wars και τωρα την παρατησαν κι αυτη για το περισσοτερο χρημα του netflix.

*