Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Gillian Anderson, Robert Duvall και Timothy Spall στην ταινία τρόμου The Pale Blue Eye του Netflix

*
Η Gillian Anderson (The X-Files, Sex Education), ο Robert Duvall (True Grit) και ο Timothy Spall (Spencer) προστέθηκαν στο καστ του The Pale Blue Eye, της νέας ταινίας τρόμου του Netflix. Έχει, επίσης, ήδη γίνει γνωστό πως στην παραγωγή που θα σκηνοθετήσει ο Scott Cooper θα συμμετέχουν οι Christian Bale (Batman Begins) και Harry Melling (The Queen’s Gambit).

Στο The Pale Blue Eye θα παρακολουθήσουμε τις έρευνες σχετικά με μια σειρά δολοφονιών στο US Military Academy του West Point της Νέας Υόρκης το 1830. Πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός δόκιμος (που θα τον υποδύεται ο Harry Melling), ο οποίος έμεινε γνωστός ως ο συγγραφέας Edgar Allan Poe. Ο Bale θα υποδύεται τον ντέντεκτιβ που ερευνά τις δολοφονίες. Η ιστορία της ταινίας είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Louis Bayard.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*