Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Wachowski φαίνεται οτι προετοιμάζουν νέο Matrix

*
Φέτος κλείνουν 20 χρόνια από την ημέρα που το The Matrix έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες και 15 από την ημέρα που οι Wachowski αποχαιρέτισαν τη σειρά με τα The Matrix Reloaded και The Matrix Revolutions. Τώρα, φαίνεται οτι οι γνωστές σεναριογράφοι, παραγωγοί και σκηνοθέτριες προετοιμάζουν ένα νέο project σχετικό με τον κόσμο του Matrix. Τα νέα προέκυψαν από πρόσφατη συνέντευξη του σκηνοθέτη της ταινίας John Wick: Chapter 3 – Parabellum, που δήλωσε οτι οι Lana και Lilly Wachowski προετοιμάζονται να επιστρέψουν στον πράσινο κυλιόμενο κώδικα. Είμαι χαρούμενος που οι Wachowski δεν δημιουργούν απλά ένα Matrix, αλλά επεκτείνουν αυτό που όλοι αγαπήσαμε, συνέχισε ο Stahelski που δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με το δίδυμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*