Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι live-action ταινίες Pinocchio, Peter Pan και Wendy στο Disney+

*
Η Disney ανακοίνωσε πως μερικές από τις live-action ταινίες που έχει προγραμματίσει (όπως τα Pinocchio, Peter Pan και Wendy) θα προβληθούν μέσα από το Disney+ και όχι τις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021. Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής των Disney Studios, Sean Bailey, στο πλαίσιο της πρόσφατης ενημέρωσης επενδυτών. Ακόμη ανακοινώθηκε πως το Disenchanted θα κάνει ντεμπούτο κι αυτό στο Disney+, παράλληλα με το Sister Act 3. Σε αντίθεση με την Warner Bros., η Disney δείχνει να ακολουθεί μια υβριδική λύση για το 2021 και τις παραγωγές της, προσπαθώντας να μην δώσει κι αυτή ένα σημαντικό χτύπημα στον κινηματογράφο. Μένει να δούμε περισσότερα για αυτές τις παραγωγές τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*