Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Πειρατές της Καραϊβικής επιστρέφουν με reboot

*
Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από το Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales και φαίνεται πως οι Πειρατές της Καραϊβικής επιστρέφουν με νέο κινηματογραφικό reboot. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με τα του Hollywood, η Disney προσέλαβε τον σεναριογράφο Ted Elliott για να ετοιμάσει μια νέα περιπέτεια για την γνωστή παρέα. Ο Elliot συμμετείχε στο σενάριο των The Curse of the Black Pearl, Dead Man’s Chest, At World’s End και On Stranger Tides, ενώ στο πλευρό του για τη νέα ταινία θα βρίσκεται και ο Craig Mazin του Chernobyl. Προς το παρόν είναι σίγουρο πως ο Jack Sparrow θα είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα αναλάβει ξανά το ρόλο ο Johnny Depp.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα, μένουμε με αυτές τις πληροφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*