Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι μελλοντικές ταινίες James Bond θα συνεχίσουν να προβάλλονται στον κινηματογράφο

*
Η εξαγορά της MGM από την Amazon δημιούργησε μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με το αν οι δημοφιλείς ταινίες (όπως αυτές της σειράς James Bond) θα συνεχίσουν να προβάλλονται στον κινηματογράφο. Την απάντηση έδωσαν οι Barbara Borccoli και Michael G. Wilson, οι οποίοι τόνισαν πως δεσμεύονται για διατήρηση του James Bond στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Amazon ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες την εξαγορά της MGM έναντι 8.45 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις φήμες των τελευταίων ημερών. Αυτομάτως μετά από αυτήν την εξέλιξη, πολλοί θεώρησαν πως το θέμα κινηματογράφου τελείωσε, αφού η Amazon θα θελήσει σαφώς να ενισχύσει την πλατφόρμα streaming της. Μένει βέβαια να δούμε αν θα υπάρξει κοινή απόφαση για όλες τις σειρές ή το James Bond αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*