Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι περιπέτειες του Asterix έρχονται σε animated σειρά του Netflix

*
To Netflix θα συνεργαστεί με την Hachette’s Les Editions Albert René και τον Alain Chabat με σκοπό την παραγωγή μίας animated σειράς βασισμένης στο comic The Adventures of Asterix. Η παραγωγή θα υλοποιηθεί στη Γαλλία και η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία μέσα στο 2023.

Οι περιπέτειες του Asterix είναι χωρισμένες σε 38 τεύχη και σε κάθε ένα από αυτά, ο γενναίος πολεμιστής και η παρέα του, μάχονται για να κρατήσουν τους Ρωμαίους κατακτητές μακριά από το χωριό τους, που βρίσκεται στη Γαλατία. Η επερχόμενη σειρά θα βασίζεται στο τεύχος Asterix and the Big Fight, όπου οι Ρωμαίοι, αφότου έχουν υποστεί συνεχείς διασυρμούς από τον Asterix και τους κατοίκους του χωριού, αποφασίζουν να διοργανώσουν αγώνες πάλης ανάμεσα στους αρχηγούς των χωριών της Γαλατίας και ταυτόχρονα σχεδιάζουν να απαγάγουν τον γνωστό δρυΐδη για να μάθουν τα μυστικά του μαγικού ζωμού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*