Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρώτοι δύο κύκλοι του Cobra Kai έρχονται στο Netflix

*
Μερικές εβδομάδες μετά την εξαγορά των δικαιωμάτων της τρίτης σεζόν της σειράς Cobra Kai από τη Netflix, η υπηρεσία ανακοίνωσε το streaming των πρώτων δύο κύκλων επεισοδίων μέσα από την πλατφόρμα της. Πρόκειται για τη σειρά - sequel του The Karate Kid με τους Ralph Macchio και William Zabka και οι δύο πρώτες σεζόν θα γίνουν διαθέσιμες στο Netflix στις 28 Αυγούστου.

Στο Cobra Kai οι Macchio και Zabka επιστρέφουν στους κλασικούς τους ρόλους, γυρίζοντας πίσω στο dojo για ακόμα μια φορά ύστερα από 30 χρόνια. Το YouTube ανακοίνωσε την ανανέωση του show για τρίτο κύκλο επεισοδίων πριν από την αγορά των δικαιωμάτων του από το Netflix. Ο πρώτος κύκλος σημείωσε μεγάλη επιτυχία μετρώντας περισσότερα από 50 εκατομμύρια views μέσα στους πρώτους 5 μήνες προβολής του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*