Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Borderlands και είδαμε για πρώτη φορά το Claptrap

*
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας Borderlands ενώ παράλληλα δημοσιεύθηκε η πρώτη επίσημη φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές. Οι fans λοιπόν είδαν το movie version του Claptrap (Jack Black). Τα νέα μοιράστηκε η Gearbox μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter. Πριν από λίγες ημέρες η Jamie Lee Curtis, η οποία υποδύεται την Tannis, δημοσίευσε φωτογραφίες με σιλουέτες των υπόλοιπων πρωταγωνιστών.

Υπενθυμίζουμε πως το υπόλοιπο cast περιλαμβάνει τους Cate Blanchett ως Lilith, Kevin Hart ως Roland, Ariana Greenblatt ως Tiny Tina, Florian Munteanu ως Krieg, Janina Gavankar ως General Knoxx, Edgar Ramirez ως Atlas, Olivier Richters ως Krom, Benjamin Βyron Davis ως Marcus, Charles Babalola ως Hammerlock, Cheyenne Jackson ως Jakobs, Gina Gershon ως Moxxi, Steven Boyer ως Scooter, Ryann Redmond ως Ellie και η Haley Bennett ως ένας καινούργιος χαρακτήρας.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι o Eli Roth (Hostel, The House With the Clock in its Walls), ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Craig Mazin (Chernobyl, The Hangover Part 2 και Part 3). Η ταινία δεν έχει ακόμα επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας, ωστόσο προβλέπεται να έρθει στους κινηματογράφους το 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*