Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου του La Casa De Papel (εικόνα)

*
Το Netflix ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του τελευταίου κύκλου του La Casa De Papel. Πρόκειται για την πέμπτη σεζόν της διάσημης ισπανικής σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από τη μεγάλη υπηρεσία streaming μέσα στο 2021. Το Netflix συνόδευσε την ανακοίνωση με το μήνυμα “Ξεκίνησε ως ληστεία, τελείωσε σαν οικογένεια” και το μόνο που μένει πλέον είναι να μάθουμε το πότε θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τα νέα επεισόδια.

Στο καστ της σειράς περιλαμβάνονται οι Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Perić, Kiti Mánver, Hovik Keuchkerian, Rodrigo de la Serna, Najwa Nimri, Luka Peroš, Belén Cuesta και Fernando Cayo.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*