Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ομορφιά και δράση στο νέο trailer της ταινίας Charlie’s Angels

Η Sony Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Charlie’s Angels, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε επιπλέον πλάνα από την κωμωδιας δράσης που σκηνοθετεί η Elizabeth Banks. Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska εργάζονται για λογαριασμό του μυστηριώδους Charles Townsend, η εταιρεία του οποίου έχει επεκταθεί σε διεθνές επίπεδο. Με τις καλύτερα εκπαιδευμένες γυναίκες πράκτορες στον κόσμο, υπάρχουν ομάδες των Angels παντού που καθοδηγούνται από τους κατά τόπους Bosley και φέρουν εις πέρας τις πλέον δύσκολες αποστολές.

Το σενάριο έχει γράψει η Elizabeth Banks και βασίζεται σε μια ιστορία των Evan Spiliotopoulos και David Auburn. Τους πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Jonathan Tucker (Westworld), Sam Claflin (Adrift), Patrick Stewart, Djimon Hounsou και Elisabeth Banks.


Την ομάδα παραγωγής απαρτίζουν οι Elizabeth Banks, Max Handelman, Elizabeth Cantillon, Doug Belgrad και Andrea Giannetti. Η πρεμιέρα της ταινίας Charlie’s Angels θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*