Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Πάγωσε" η παραγωγή της ταινίας Metro 2033

*
Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε για αρκετό καιρό ακόμα την κυκλοφορία της ταινίας Metro 2033, μιας και η παραγωγή έχει διακοπεί. Τα πνευματικά δικαιώματα έχουν επιστρέψει στον Dmitry Glukhovsky, που έχει γράψει την αντίστοιχη νουβέλα και ο λόγος είναι ότι ο σεναριογράφος F. Scott Frazier, ήθελε να δημιουργήσει τη δική του, αμερικανική εκδοχή της ιστορίας, μεταφέροντας τα γεγονότα από τη Μόσχα στην Ουάσινγκτον. Σύμφωνα με τον Glukhovsky, πολλά πράγματα δεν τα έδεναν σε αυτή την περίπτωση, όπως οι Ναζί, οι Κομμουνιστές και οι Dark Ones. Η Ουάσινγκτον είναι βασικά μια πόλη μαύρων, οπότε τίποτα δεν θα ταίριαζε με το βιβλίο. Ήθελαν να αντικαταστήσουν τους Dark Ones με ένα είδος τεράτων, όμως απο τη στιγμή που αυτοί δεν θα έμοιαζαν με ανθρώπους, δεν θα υπήρχε η ξενοφοβία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*