Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από $60 εκ. τα έσοδα της ταινίας Black Widow από το Disney+

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του AV Club, η Disney αποκαλύψε ότι το πιο πρόσφατο blockbuster της Marvel, η ταινία Black Widow, είχε εισπράξεις περίπου $60 εκ. μόνο από όσους πλήρωσαν $30 ο καθένας για να αποκτήσουν το Premier Access για την πλατφόρμα Disney+. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε κάτι παραπάνω από το ένα τέταρτο των $215 εκ. που αναμένεται να είναι τα έσοδα για την ταινία από όλες τις πηγές, παγκοσμίως. Το παραπάνο ποσό εισπράξεως αποτελεί μια επιτυχία για τη Disney, που το τελευταίο διάστημα επεκτείνεται όλο και περισσότερο στον τομέα του video streaming.

Η ταινία Black Widow ήταν η μεγαλύτερη πρεμιέρα του αμερικανικού box office κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, ξεπερνωντας το F9.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*