Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 167 εκατομμύρια οι συνδρομητές του Netflix

*
Μπορεί τους τελευταίους μήνες να έχουν μπει στο χορό των streaming υπηρεσιών πολλοί νέοι παίκτες, ωστόσο το Netflix δεν σταματάει να αναπτύσσεται. Όπως σημειώθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης οικονομικής ενημέρωσης, οι συνδρομητές του Netflix έχουν ξεπεράσει πλέον τα 167 εκατομμύρια και περισσότερο σε αυτήν την ανάπτυξη έχει βοηθήσει η διεθνής αγορά και όχι αυτή των ΗΠΑ. Πάνω από 8.4 εκ. νέοι συνδρομητές γράφτηκαν στο Netflix μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2019 και με την επένδυση που θα κάνει η εταιρεία σε τοπικό επίπεδο στις μεγάλες αγορές, όπως η Γαλλία, αναμένεται τα νούμερα να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Στις ΗΠΑ η κατάσταση κινήθηκε αναμενόμενα χαμηλά με μόλις 420 χιλιάδες νέες εγγραφές, παρά τις εκτιμήσεις που μιλούσαν για 600 χιλιάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*