Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 28 εκ. συνδρομητές για το Disney+

*
Η Disney ανακοίνωσε επίσημα πως το Disney+ κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας του 28.6 εκατομμύρια συνδρομητές. Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει, αλλά και να ξεπεράσει κατά πολύ τις προβλέψεις της εταιρείας που μιλούσαν για 20 εκ. χρήστες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τα έσοδα από το Disney+ βοήθησαν και στην κερδοφορία της Disney, η οποία άγγιξε τα 28.6 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο τομέας δε που περιλαμβάνει το Disney+ (direct-to-consumer) κατάφερε να σημειώσει ανάπτυξη από το 0,9 δισ. στα 4 δισ. δολάρια. Με τα παραπάνω δεδομένα, το Disney+ κατάφερε ήδη να ξεπεράσει το HBO Now, ενώ η εταιρεία του ήδη άνοδο και στα νούμερα των Hulu και ESPN+. To Hulu έφτασε από τα 22.8 εκατομμύρια στα 30.4 εκατομμύρια, ενώ το ESPN+ από το 1.4 εκ. του 2018 στα 6.6 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*