Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 32,8 εκ. οι συνδρομητές του Paramount+

*
Πολλές αλλαγές πραγματοποιούνται στη ViacomCBS, που άλλαξε το όνομά της σε Paramount Global. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι το Paramount+ (προηγουμένως γνωστό ως CBS All Access), έφτασε τα 32,8 εκ. συνδρομητές το τελευταίο τρίμηνο του 2021. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να κάνει ριζικές αλλαγές στον τρόπο που προσφέρει την υπηρεσία Showtime Anywhere. Οι υπάρχοντες συνδρομητές του Paramount+ θα μπορούν στο εξής να παρακολουθούν τα προγράμματα του Showtime μέσα από το ίδιο app, έναντι μικρής επιβάρυνσης. Αντί να πληρώνουν $10,99 το μήνα μόνο για το Showtime, με $12 θα έχουν πρόσβαση στο πακέτο Paramount+ και Showtime, ενώ με $15 θα ξεφορτωθούν τις διαφημίσεις.

Επιπλέον, από το 2024 και μετά, το Paramount+ θα είναι ο αποκλειστικός προορισμός για τις παραγωγές της Paramount, κάτι που σίγουρα αποτελεί δέλεαρ για την προσέλκυση νέων χρηστών.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*