Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 76 εκ. κόσμου είδαν έστω και λίγο από το The Witcher στο Netflix

*
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το τελευταίο τρίμηνο του 2019, το Netflix αποκάλυψε το σαρωτικό πέρασμα του The Witcher. Όπως σημειώνει η πλατφόρμα, την παραγωγή είδαν πάνω από 76 εκατομμύρια νοικοκυριά για έστω και 2 λεπτά, κάνοντάς την τη σειρά με τα περισσότερα views στην ιστορία της πλατφόρμας. Το χρονικό όριο των δύο λεπτών ορίζεται από το Netflix ως το απαραίτητο για να αποφασίσει κάποιος αν θα δει τελικά ή όχι μια σειρά ή μια ταινία. Σημειώνεται πως αυτοί οι αριθμοί έχουν επιτευχθεί σε μόλις ένα μήνα που είναι διαθέσιμη η παραγωγή και σίγουρα θα ανέβουν ακόμη περισσότερο με την πάροδο των μηνών. Όπως και να ‘χει πάντως, το ξεκίνημα του The Witcher στο Netflix είναι εντυπωσιακότατο. Το Netflix ανακοίνωσε ακόμη πως το 6 Underground είδαν 83 εκατομμύρια νοικοκυριά στις 4 πρώτες εβδομάδες διάθεσής του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*