Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε και όχι τέσσερα spin-offs ετοιμάζονται για το Game of Thrones

*
Πριν από λίγες ημέρες μάθαμε πως το HBO ετοιμάζει 4 spin-offs για το Game of Thrones έτσι ώστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να συνεχιστεί η ιστορία της σειράς. Πλέον, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του George R.R. Martin μαθαίνουμε πως τελικά ετοιμάζονται 5 και όχι 4 “successor shows” (καθώς ο όρος spin-off δεν αρέσει ιδιαίτερα στο μυθιστοριογραφό), λόγω του ότι προστέθηκε στο όλο εγχείρημα και άλλος ένας σεναριογράφος, το όνομα του οποίου επί του παρόντος παραμένει άγνωστο.



Να υπενθυμίσουμε πως στις 16 Ιουλίου είναι η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του Game of Thrones και ας ελπίσουμε πως θα έχουμε σύντομα νεότερα από το "δευτερεύον" σύμπαν της σειράς, καθώς σύμφωνα με τον Martin όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτό θέλουν να προσφέρουν κάτι αντάξιο του ονόματος και της ποιότητας της “κανονικής” σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*