Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραγωγές των Monty Python στο Netflix

*
Το Netflix συνεχίζει να προσθέτει στη βιβλιοθήκη του ποιοτικές παραγωγές και αυτή τη φορά, η ανακοίνωση έχει να κάνει με μια σειρά από τίτλους των Monty Python. Έτσι λοιπόν, οι συνδρομητές της τηλεοπτικής πλατφόρμας θα μπορούν από τις 15 Απριλίου να παρακολουθήσουν τα: Monty Python & the Holy Grail, Monty Python’s Life of Brian, Monty Python’s Flying Circus, Monty Python’s Fliegender Zirkus, Monty Python’s Personal Best, Monty Python Best Bits (mostly), Monty Python Live (mostly): One Down, Five to Go, Monty Python Conquers America, The Meaning of Monty Python, Monty Python: The Meaning of Live και το What About Dick? του Eric Idle. Εκτός απο τις Η.ΠΑ., όπου οι ανωτέρω παραγωγές θα είναι διαθέσιμες αργότερα, εντός του 2018, στις υπόλοιπες περιοχές, μπορεί να μην είναι διαθέσιμες όλες ταυτόχρονα, οπότε οι χρήστες καλό θα είναι να ελέγχουν τις σχετικές λίστες του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*