Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένει ζωντανό το κινηματογραφικό franchise Indiana Jones

Δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες οι αλλαγές που έγιναν στη Disney χάρη στον Bob Iger, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Κατά τη θητεία του, η εταιρεία έχει αποκτήσει τις Pixar, Marvel, και φυσικά, την Lucasfilm, μετατρέποντας την Disney σε ένα από τα πιο ισχυρά κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Bloomberg σχετικά με τις προοπτικές που έχει το Star Wars franchise σε πολλούς τομείς για την εταιρεία (τηλεόραση, θεματικά πάρκα κ.λπ.), το υψηλόβαθμο στέλεχος μίλησε και για ένα ακόμα μεγάλο κινηματογραφικό franchise, το Indiana Jones!



Συγκεκριμένα, σε συζήτηση σχετικά για το τι υπάρχει στον ορίζοντα για τις ιδιοκτησίες της Lucasfilm, ο Iger μίλησε για τα επερχόμενα "Star Wars" sequels, ενώ πρόσθεσε ότι «θα έρθει» νέα ταινία Indiana Jones. Υπενθυμίζεται ότι το Μάιο του 2015 υπήρχαν φημες για νέα ταινία Indiana Jones που θα έκανε πρεμιέρα εντός του 2018, με τους Steven Spielberg και Harrison Ford να ήταν αρκετά δεκτικοί για μία επανένωση. Μάλιστα η πρόεδρος της Lucasfilm είχε αναφέρει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες. Προς το παρόν, φαίνεται πως όλο και κάτι συζητείται στις αίθουσες της Disney και ελπίζουμε να υπάρξει σύντομα επίσημη ανακοίνωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*