Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερο ευρωπαϊκό υλικό για Netflix και Amazon βάσει νόμου

*
Streaming υπηρεσίες όπως το Netflix και το Amazon Prime Video θα αναγκαστούν να διασφαλίσουν πως τουλάχιστον το 30% του καταλόγου τους αποτελείται από ευρωπαϊκές παραγωγές. Πρόκειται για νέο νόμο που βρίσκεται σε προκαταρκτική συμφωνία που, σύμφωνα με το Roberto Viola του European Commission department, αναμένεται να ανακηρυχθεί επίσημα το Δεκέμβριο του 2018. Από τη στιγμή που συμβεί αυτό, οι ευρωπαϊκές χώρες θα έχουν το περιθώριο των 20 μηνών για να επιβάλλουν το νόμο αυτό, με το Viola να σημειώνει πως όποιο ευρωπαϊκό μέλος το επιθυμεί θα μπορεί να αυξήσει το ποσοστό στο 40% τοπικού υλικού. Επιπλέον, κάθε έθνος της Ευρώπης θα μπορεί να δώσει την εντολή παραγωγής ενός ελάχιστου αριθμού παραγωγών στη χώρα του. Ο Viola ανέφερε πως το Netflix είναι ήδη κοντά στο να συναντήσει το 30%, ενώ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται πλήρης αναφορά ποσοστών ευρωπαϊκών παραγωγών για κάθε streaming υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*