Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερο χάος στη νέα σεζόν της σειράς Rick and Morty (trailer)

Η Adult Swim δημοσίευσε το πρώτο trailer για την τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς Rick and Morty. Ο νέος κύκλος θα αποτελείται από μονάχα 5 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου. Όπως έχει γίνει γνωστό διάσημοι ηθοποιοί όπως οι Taika Waititi (The Mandalorian, What We Do in the Shadows), Sam Neill (Jurassic Park), Paul Giamatti (Billions) και Kathleen Turner (Romancing the Stone) θα δανείσουν τις φωνές τους σε ορισμένους από τους guest star της επερχόμενης σεζόν.

Όσοι παρακολουθήσατε την τρίτη σεζόν θα θυμόσαστε οτι ο Rick Sanchez (Justin Roiland) ζει ακόμα με την οικογένεια της κόρης του, Beth (Sarah Chalke) προκαλώντας όλο και περισσότερα προβλήματα. Τώρα, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο γαμπρός του Jerry (Chris Parnell), η εγγονή του Summer (Spencer Grammer) και ο εγγονός του Morty (Justin Roiland) γίνονται μέρος των διαγαλαξιακών περιπετειών του Rick, ο οποίος αντιμετωπίζει νέες απειλές και ταυτόχρονα αποκαλύπτονται μυστήρια του παρελθόντος. Το βασικό ερώτημα είναι αν η οικογένεια μπορεί να αντέξει την τρέλα του Rick και να επιβιώσει σε όλο αυτό το χάος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*