Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι από 125 εκ. συνδρομητές για το Netflix

*
Η έκθεση οικονομικών πεπραγμένων της Netflix για το πρώτο τρίμηνο του 2018, δείχνει ότι μετά το τελευταίο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, που κατέγραψε τη μεγαλύτερη προσθήκη νέων συνδρομητών, 8,33 εκ. υπήρξε μια μικρή πτώση. Πιο συγκεκριμένα, τους τρεις πρώτους μήνες που διανύουμε προστέθηκαν ακόμα 7,4 εκ. συνδρομητές, με το συνολικό αριθμό να ξεπερνάει τα 125 εκ. Σε αυτό βοηθάει η συνεχής προσθήκη περιεχομένου, όπως το The Cloverfield Paradox που ξεκίνησε να προβάλεται την Super Bowl Sunday. Το τρέχον έτος, η εταιρεία έχει ηδη ανακοινώσει ότι θα ξοδέψει ένα ποσο μεταξύ $7,5 και $8 δισ. σε νέες παραγωγές, ενώ το content chief Ted Sarandos αρνήθηκε να σχολιάσει αν μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ένα show με τους Obama.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*