Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι από 45 εκ. συνδρομητές του Netflix είδαν την ταινία Bird Box

*
Με βάση σχετικό δελτίο τύπου που δημοσίευσε το Netflix, περισσότεροι από 45 εκ. χρήστες της συνδρομητικής υπηρεσίας επέλεξαν να δουν την ταινία Bird Box, μέσα στην πρώτη εβδομάδα προβολής της. Είναι η πρώτη φορά που το Netflix μοιράζεται με το κοινό τέτοια στοιχεία και είναι ενδεικτικό του πόσο επενδύει στην επιτυχία της εν λόγω παραγωγής. Σύμφωνα με το σενάριο, όταν μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον πληθυσμό της γης, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Αν μπεις στο οπτική της πεδίο, θα σου πάρει τη ζωή. Έχοντας να αντιμετωπίσει το άγνωστό, η Malorie πρέπει να ξεφύγει με τα δύο παιδιά της και να φτάσει στο ένα και μοναδικό καταφύγιο που έχει μείνει. Όμως για να επιζήσουν, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι δύο ημερών με τα μάτια δεμένα. Πρωταγωνιστούν οι Sandra Bullock (Gravity, Crash), Trevante Rhodes (Moonlight, The Predator), Sarah Paulson (American Crime Story, Ocean’s Eight), και John Malkovich (In the Line of Fire, Burn After Reading). Η σκηνοθεσία ανήκει στη Susanne Bier (In a Better World, The Night Manager), σε σενάριο του Eric Heisserer (Arrival). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Dylan Clark, Chris Morgan και Clayton Townsend. Σε δευτερεύοντες ρόλους οι Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Colson Baker και BD Wong.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*