Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερος τρόμος στο νέο trailer της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Η Sony Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Τα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια επικεντρώνονται στα μακροχρόνια, απάνθρωπα πειράματα της Umbrella Corporation στους κατοίκους της Raccoon City. Επιπλέον, παρουσιάζονται ορισμένα από τα τέρατα που θα αντιμετωπίσει η Claire Redfield και το R.P.D. στην προσπάθειά τους να ενημερώσουν τον κόσμο για την επερχόμενη συμφορά.


Πρωταγωνιστούν οι Kaya Scodelario ως Claire Redfield, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Robbie Amell ως Chris Redfield, Tom Hopper ως Albert Wesker, Avan Jogia ως Leon S. Kennedy, Neal McDonough ως William Birkin και Lily Gao as Ada Wong. Στο πλευρό τους οι Chad Rook ως Richard Aiken, Donal Logue ως Chief Brian Irons και Marina Mazepa ως Lisa Trevor.

Σκηνοθετεί ο Johannes Roberts που έχει γράψει το σενάριο σε συνεργασία με τον Greg Russo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*