Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανό remake για το πρώτο The Matrix

*
Σύμφωνα με πηγές του The Hollywood Reporter η Warner Bros. ετοιμάζει νέα ταινία στο σύμπαν του The Matrix. Σύμφωνα με όσα αναφέρει μιλάμε για reboot με τον Michael B. Jordan (Creed) να προορίζεται για τον κεντρικό ρόλο. Το όλο εγχείρημα είναι ακόμα σε πολύ αρχικά στάδια με τους αρχικούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες, Lana και Lilly Wachowski, να μην είναι σίγουρο αν τελικά θα εμπλακούν στο όλο project ή τι ρόλο θα έχουν σε περίπτωση που συμμετάσχουν. Η ίδια η Warner Bros. επεξεργαζόταν κάποια στιγμή μια τέταρτη ταινία στο ήδη υπάρχον σύμπαν, αν και υπήρχαν πολλές αμφιβολίες λόγω των ετών που έχουν περάσει από το The Matrix Revolutions και το ότι το studio προτιμά έναν νέο πρωταγωνιστή και όχι ξανά τον Keanu Reeves, ακόμα και αν ο Michael B. Jordan δεν αποδεχθεί τελικά το project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*