Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για νέα animated ταινία Donkey Kong με τον Seth Rogen

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πρόσφατα το cast για την ταινία Super Mario και η συμμετοχή του Seth Rogen ήταν από τις πλέον σημαντικές. Όμως φαίνεται ότι οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν ξανά σε μια νέα animated ταινία Donkey Kong. O Seth Rogen θα δώσει και πάλι φωνή στον Donkey Kong, ενώ φαίνεται πως ο Fred Armisen θα αναλάβει το χαρακτήρα του Cranky Kong. Ο Donkey Kong μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στην αγορά των videogames αφού τον γνωρίσαμε στο Donkey Kong arcade game του 1981 και στο reboot του 1994 για το Donkey Kong Country. Υπενθυμίζεται η σημασία του χαρακτήρα για την Nintendo από το γεγονός ότι και στο θεματικό πάρκο Super Nintendo World στα Universal Studios της Ιαπωνίας ανοίγει ένας χώρος αφιερωμένος στον κόσμο του. Η πλευρά της Nintendo δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν το θέμα για την animated ταινία, οπότε μένουμε συντονισμένοι για περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*