Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τη σειρά The Witcher

*
Γνωρίζουμε ότι η δημοφιλής σειρά βιβλίων The Witcher πρόκειται να μεταφερθεί σε τηλεoπτική σειρά του Netflix και τώρα, η δημιουργός Lauren S. Hissrich μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες νέες πληροφορίες. Καταρχάς, με βάση το μέχρι τώρα πλάνο, η σειρά θα προβληθεί το 2020 και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Η δράση θα είναι καταγιστική και δεν θα υπάρχει η συνήθης "κοιλιά" στο μέσο της σεζόν. Μέχρι τώρα έτοιμο είναι το πρώτο επεισόδιο. Όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται στο μυαλό της Hissrich, ενώ έχουν προσληφθεί αρκετοί συγγραφείς για να τη βοηθήσουν. Η επιλογή του cast δεν έχει ακόμα ξεκινήσει και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ανατολική Ευρώπη. Σύμφωνα με τη Hissrich είναι το ιδανικό μέρος για μια τέτοια σειρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • To Castlevania (παλι του νετφλιξ) ηταν καλο αλλα ηταν και ανιμε. Με live action ηθοποιους πολυ το φοβαμαι. Και το φοβαμαι επισης απο αποψη μπαντζετ. Εχει κανει καλες σειρες αλλα οι περισσοτερες φωναζουν 'νο μανι' (οπως πχ η 2η σεζον Τζεσικα Τζοουνς) και για να αποδοθει πειστικα θελει μπαντζετ επιπεδου game of thrones.

*