Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την 8η σεζόν της σειράς Game of Thrones

*
Τα νέα για την 8η σεζόν της σειράς Game of Thrones βγαίνουν πραγατικά με το τσιγκέλι, όμως χάρη σε ένα νέο δημοσίευμα του Entertainment Weekly, μαθαίνουμε πληροφορίες σχετικά με το πρώτο επεισόδιο το νέου κύκλου. Αυτό ξεκινάει στο Winterfell και περιέχει αρκετές αναφορές στο παρελθόν. Αντί για την άφιξη της πομπής του King Robert, καταφτάνει ο στρατός της Daenerys. Ακολουθεί μια παρέλαση χαρακτήρων, από τους οποίους άλλοι δεν έχουν βρεθεί μαζί στο παρελθόν, άλλοι έχουν να αφηγηθούν δραματικές ιστορίες, όλοι όμως έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την εισβολή του Army of the Dead. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το πρώτο επεισόδιο θα επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη μάχη με τον Army of the Dead. Τη σκηνοθεσία του επεισοδίου έχει αναλάβει ο Miguel Sapochnik και η πρεμιερα θα πραγματοποιηθεί εντός του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*