Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη σειρά Tony Hawk’s Pro Skater (trailer)

Την επόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο του Mammoth Film Festival που θα πραγματοποιηθεί στην California, αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά το ντοκυμαντέρ για τη σειρά video games Tony Hawk’s Pro Skater.

Ο τίτλος της παραγωγής είναι "Pretending I’m a Superman" και το όνομα είναι εμπνευσμένο από ένα κομμάτι του soundtrack του πρώτου παιχνιδιού. Το ντοκυμαντέρ είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Ralph D’Amato, παραγωγού της Neversoft από το πρώτο παιχνίδι έως το Tony Hawk’s Project 8, με τον Σουηδό filmmaker Ludvig Gür.


Στο ντοκυμαντέρ υπάρχουν εκτεταμένε συνεντεύξεις με τον Hawk αλλά και άλλους πρωτοπόρους του skateboarding, όπως οι Rodney Mullen, Steve Caballero και Chad Muska. Όλοι τους έχουν δώσει το παρών σε αρκετά παιχνίδια της σειράς Tony Hawk’s Pro Skater. Μετά την προβολή, οι Hawk και Mullen θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, μαζί με τους D'Amato και Gür.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*