Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά τα μυστήρια στο trailer της ταινίας Ghostbusters: Afterlife

Η ταινία Ghostbusters: Afterlife πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουλίου 2020 και τώρα δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Jason Reitman (Juno, Young Adult), που είναι γιός του Ivan Reitman ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία της σειράς. Ο ίδιος έχει δηλώσει οτι η παραγωγή θα είναι direct sequel των δύο πρώτων φιλμ.

Το σενάριο επικεντρώνετα σε μια οικογένεια, τα μέλη της οποία υποδύονται οι Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace και Finn Wolfhard. Μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη και σταδιακά αποκαλύπτουν οτι κρύβει πολλά μυστικά. Οτιδήποτε βρίσκει η οικογένεια τους καθοδηγεί σε αναγνωρίσιμα αντικείμενα από την πρώτη ταινία, αλλά και τους ίδιους τους κυνηγούς φαντασμάτων. Για το σκοπό αυτό επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Bill Murray, Dan Aykroyd και Ernie Hudson.


Σας αφήνουμε με το trailer της ταινίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*