Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πορεία για το Netflix χάραξε ο Sonic the Hedgehog

*
Φαίνεται ότι οι περιπέτειες του Sonic the Hedgehog θα μεταφερθούν και στη μικρή οθόνη, μέσω μιας νέα σειράς 3D anime που θα προβληθεί στο Netflix. Λέμε φαίνεται μιας και ναι μεν αυτό ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού NXOnNetflix στο Twitter, όμως ύστερα από λίγη ώρα το post διαγράφτηκε. Εφόσον τελικά αληθεύουν τα παραπάνω, η συνεργασία ανάμεσα σε Sega και Netflix, θα φέρει τον Sonic the Hedgehog στις οθόνες του κοινού μέσα στο 2020.

Στην ομάδα της παραγωγής μετέχουν η Wild Brain, υπεύθυνη για τη σειρά Carmen Sandiego του Netflix και τη σειρά The Snoopy Show που προβάλεται στο Apple TV Plus, αλλά και η Man of Action, γνωστή για παραγωγές όπως τα Ben 10, Marvel’s Avengers Assemble καο Mega Man: Fully Charged.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*