Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προνομική έκπτωση της Google στη Netflx, σύμφωνα με αγωγή

*
Η Google κατηγορείται για άνιση μεταχείρηση απέναντι σε Android app developers. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, υπάρχει μια νέα αγωγή που υποστηρίζει ότι ο κολοσσός της πληροφορικής δέχτηκε να μειώσει σημαντικά το ποσοστό που εισπράτει από τα έσοδα της Netflix μέσω του Play Store, προκειμένου να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια της υπηρεσίας streaming. Λέγεται πως οι Netflix, Spotify και Tinder προσπάθησαν να παρακάμψουν το σύστημα χρεώσεων του Play Store και παρόμοιες συμφωνίες είχαν ως σκοπό να διατηρήσουν τη Netflix στην πλατφόρμα της Google.

Στην ίδια αγωγή υποστηρίζεται ότι το σύστημα χρεώσεων της Google είναι αυθαίρετο. Από τη μία ζητάει το 30% για αγορές μέσω του Play Store, από την άλλη, ανάλογα την εταιρεία, μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις της μέχρι το 6%. Υποστηρίζεται ότι το 30% επιλέχθηκε από τη Google απλά και μόνο για να "αντιγράψει" την Apple.


Μένει να δούμε αν τα παραπανω αποδειχτούν αληθινά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*