Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προχωράει με καλούς ρυθμούς η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Halo

*
Η τηλεοπτική σειρά Halo έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς παραγωγής και προχωράει καλά, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ηθοποιός Pablo Schreiber. Ο Schreiber δίνει τη φωνή του στον Master Chief στην εν λόγω παραγωγή και μίλησε σε αμερικανική ιστοσελίδα, όπου και σημείωσε πως όλη η ομάδα εργάζεται σε κανονικούς ρυθμούς. «Είμαστε στη διαδικασία γυρισμάτων της πρώτης σεζόν και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά. Αγαπώ την ομάδα και τους ανθρώπους που συνεργάζομαι και είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που θα παρουσιάσουμε στον κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά. Ο Schreiber έχει εμφανιστεί ακόμη στο American Gods και το Orange Is The New Black. Μένει πλέον να δούμε πότε θα έχουμε ένα πρώτο δείγμα αυτής της δουλειάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*