Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρωταγωνιστής στο επερχόμενο Tomb Raider ο Walton Goggins

H ταινία Tomb Raider βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής και αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το ρόλο του κακού έχει αναλάβει ο Walton Goggins, γνωστός από τις ερμηνείες του στα Justified και The Hateful Eight. Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Yahoo δήλωσε ότι το σενάριο της ταινίας είναι πολύ καλό και μοιάζει λες και το Raiders of the Lost Ark συναντά το Victory: An Island Tale του Joseph Conrad. Επιπλέον είπε ότι θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό που θα έχει την ευκαιρία να παίξει ένα τέτοιο ρόλο και ότι ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώσει μπορεί να ανήκει στις τάξεις των κακών, όμως τα κίνητρά του είναι αυθεντικά. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ρόλος της πρωταγωνίστριας έχει δοθεί στην Alicia Vikander και το λανσάρισμα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τον Ιανουάριο του 2018.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*